Hoe bereikt u Kalkulatie- & Tekenburo Th. Hogenkamp:

Vanaf Zwolle / Dalfsen;
Vanaf Ommen;
Vanaf Nieuwleusen.
Plattegrond

Vanaf Zwolle / Dalfsen:
Als u op de A28 rijdt, dan neemt u de afslag Ommen. U komt op de rijksweg N340, deze weg blijft u volgen. Onderweg komt u ter hoogte van Dalfsen een stoplicht tegen, hier gaat u rechtdoor. Na ongeveer 3-4 km komt u in het dorpje Oudleusen. U neemt de eerste afslag links, dit is de straat Dennenkamp. Er volgt een kleine S-bocht. De eerste twee straten aan de rechterkant (Parallelstraat en de G.W. Spiegelstraat) laat u liggen. De volgende straat rechts slaat u in, u komt in de Schoolstraat. Op de hoek van de straat is V.O.F. Autobedrijf J. van der Vegt gevestigd. Hierna volgt Loonbedrijf J.W. Dijk. In het volgende pand is Kalkulatie- & Tekenburo Th. Hogenkamp gezeteld. Dit is Schoolstraat 7.

Terug naar de Top

Vanaf Ommen:
Als u op de N348 rijdt, dan neemt u de afslag ter hoogte van Ommen. U gaat nu de N340 op richting Dalfsen. Als u al op de N340 rijdt, dan blijft u deze weg volgen richting Dalfsen. Ongeveer 5-6 km na de afslag van de N348 komt u in Oudleusen. Rijd door tot u bij een Gulf tankstation bent gekomen en sla rechts af, u komt terecht op de Parallelstraat. U rijdt met de bocht mee en laat de eerste weg na de bocht, de Muldersstraat, liggen. De volgende afslag rechts slaat u in. Aan de linkerkant staat een kerk. U laat eerst een straat rechts gaan, de Schepersstraat, en daarna een straat links, de G.W. Spiegelstraat. U komt uit op een T-splitsing. Het lijkt een kruising, maar als u rechtdoor rijdt komt u op het terrein van Laarman Koeriers en Sneltransport. Op de T-splitsing slaat u links af. Aan de rechterkant staat het gebouw van Firma Autobedrijf Oudleusen. Daarnaast is Kalkulatie- & Tekenburo Th. Hogenkamp gevestigd. De lokatie is Schoolstraat 7.

Terug naar de Top

Vanaf Nieuwleusen:
Als u op de N377 rijdt richting Nieuwleusen, dan slaat u de Burg. Backxlaan in. Dit is de afslag in Nieuwleusen, vlak na het tankstation. U rijdt nu door totdat u uitkomt bij een kruising van de Burg. Backxlaan, Oosteinde, Dommelerdijk en het Westeinde. Dit is een verhoogde kruising. Rijdt u op het Oosteinde of op het Westeinde en rijdt u richting Nieuwleusen, dan komt u ook bij dit kruispunt uit. U gaat de Dommelerdijk op en rijdt door tot aan Oudleusen. Onderweg komt u een S-bocht tegen. U blijft de Dommelerdijk volgen tot een verhoogde T-splitsing. Aan de linkerkant ligt V.O.F. Autobedrijf J. van de Vegt. U slaat linksaf de Schoolstraat in. Na Loonbedrijf J.W. Dijk vindt u Kalkulatie- & Tekenburo Th. Hogenkamp aan de linkerkant. Op nummer 7 van de Schoolstraat.

Terug naar de Top

Oudleusen en omstreken
Voor een gedetailleerd overzicht van Oudleusen klik hier

Terug naar de Top